Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Over ons

Ons kantoor draagt nog steeds met trots de naam van onze grondleggers, de gedreven en kundige juristen Ed Rutten en Sjef Welling. Circa 25 jaar geleden startten zij ons advocatenkantoor in Heerlen om ondernemers, groot of klein, juridische ondersteuning te bieden. Beide heren zijn nog steeds als adviseur verbonden aan ons kantoor.

Inmiddels is de leiding van het kantoor overgedragen aan Ron Crombaghs en Edgar Roelofs. Advocaten met vakkennis en jarenlange ervaring. Beiden zijn charismatische personen en fijne gesprekspartners. Mensen voelen zich bij hen snel op hun gemak

Samen met een team van circa 16 mensen adviseren wij ondernemers, op zakelijk én persoonlijk gebied, omdat wij weten dat deze twee aspecten bij ondernemers nauw met elkaar verbonden zijn.

Wij doen er alles aan om een duurzame, informele werkrelatie op te bouwen met onze klanten. Door deze manier van werken, leren wij hun business goed kennen en zijn wij in staat om snel en puik werk af te leveren. Korte, persoonlijke lijnen zijn daarbij onmisbaar.

Facts
x
Figures

U bent een gedreven en enthousiaste ondernemer. U concentreert zich op uw corebusiness. Daar bent ú goed in. Dagelijks neemt u belangrijke beslissingen. Op die momenten wilt u snel een praktisch advies.

0
Ervaren advocaten
0
Specialismen
0 +
Tevreden cliënten
0
Koppen koffie

Kennismaken?

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? U wilt weten of het tussen ons klikt? Wij staan open voor een goed gesprek.

U ook? Maak een afspraak!