Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Edgar Roelofs

Advocaat-partner

De interesse en ervaring van Edgar ligt vooral bij ondernemingsrecht, contract- en zekerhedenrecht. Door zijn kundigheid en empathisch vermogen is hij ook een rots in de branding voor ondernemers die in een echtscheidingsprocedure verzeild raken. Hij spreekt bovendien de taal van de accountant, een onmisbare rol bij echtscheidingen. Dit ervaart Edgar al ruim 25 jaar.

Daarnaast heeft Edgar een Insolventiepraktijk. In opdracht van de rechtbank treedt hij op als curator en wikkelt faillissementen af. Met zijn kennis en kunde rondom faillissementen, ondersteunt hij ondernemers op dit gebied. Hij streeft daarbij om samen met de ondernemer en zijn handelspartners, te werken aan een betere toekomst. Edgar Roelofs is lid van INSOLAD, de vereniging voor Insolventierecht Advocaten.

Edgar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten onderstaande rechtsgebieden geregistreerd:

  • Faillissementsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Personen- en familierecht

Op grond daarvan is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Zoeken naar de ontbrekende schakel. Zo kom je tot een oplossing van het probleem.”

Faillissementsrecht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht

Faillissementsrecht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht

Blauw beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Zoeken naar de ontbrekende schakel. Zo kom je tot een oplossing van het probleem.