Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Ron Crombaghs

Advocaat-partner

Ron Crombaghs, advocaat en ondernemer in hart en nieren. Hij staat bekend om zijn creativiteit, korte lijnen en pragmatische aanpak. Zijn kracht ligt in persoonlijke betrokkenheid, zakelijk inzicht, doortastend optreden en het vermogen om problemen adequaat op te lossen. Volgens hem bestaat voor elk (complex) juridisch geschil een praktische oplossing. Hij durft ‘out of the box’ te denken.

Zijn speciale aandachtsgebieden: ondernemingsrecht, contractenrecht en faillissementsrecht. Regelmatig treedt hij op als curator. In 2015 is Ron Crombaghs cum laude afgestudeerd voor de Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht. Hij is lid van INSOLAD, de landelijke vereniging voor insolventierecht advocaten. Daarnaast is hij lid van de Vereniging Sport en Recht.

Ron is een echte voetballiefhebber en voelt zich enorm betrokken bij voetbalvereniging Groene Ster, waarvan ons kantoor trotse rugsponsor is. Daarnaast is hij lid van PSV Businessclub De Lounge, Dommel 18, Businessclub Roda JC en BNI Muscat. Meer dan 15 jaar was hij coördinator van de KNVB Tuchtcommissie.

Lees het meest recente artikel van Ron Crombaghs:

“Ondernemen gaat om het beste resultaat, niet om je gelijk te halen.”

Sport en Recht
Faillissementsrecht
Ondernemingsrecht

Sport en Recht
Faillissementsrecht
Ondernemingsrecht

Blauw beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Ondernemen gaat om het beste resultaat, niet om je gelijk te halen.