Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Ron Crombaghs

Advocaat-partner

Ron Crombaghs, advocaat en ondernemer in hart en nieren. Hij staat bekend om zijn creativiteit, korte lijnen en pragmatische aanpak. Zijn kracht ligt in persoonlijke betrokkenheid, zakelijk inzicht, doortastend optreden en het vermogen om problemen adequaat op te lossen. Volgens hem bestaat voor elk (complex) juridisch geschil een praktische oplossing. Hij durft ‘out of the box’ te denken.

Zijn speciale aandachtsgebieden: ondernemingsrecht, contractenrecht, faillissementsrecht en bouwrecht. Regelmatig treedt hij op als curator. In 2015 is Ron Crombaghs cum laude afgestudeerd voor de Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht. Hij is lid van INSOLAD, de landelijke vereniging voor insolventierecht advocaten.

Ron is een echte voetballiefhebber en voelt zich enorm betrokken bij voetbalvereniging Groene Ster, waarvan ons kantoor trotse rugsponsor is. Daarnaast is hij lid van PSV Businessclub De Lounge, Businessclub Dommel 18 en BNI Korenwolf. Meer dan 15 jaar was hij coördinator van de KNVB Tuchtcommissie.

“Ondernemen gaat om het beste resultaat, niet om je gelijk te halen.”

Bouwrecht
Contractenrecht
Faillissementsrecht
Ondernemingsrecht

Bouwrecht
Contractenrecht
Faillissementsrecht
Ondernemingsrecht

Blauw beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Ondernemen gaat om het beste resultaat, niet om je gelijk te halen.