Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Handbiker Mitch Valize

Mitch Valize is handbiker in de H5-klasse en maakt deel uit van de absolute wereldtop.

Het is 2015 wanneer Mitch Valize zich bij ons meldde en vertelde over zijn droom. Wij waren direct onder de indruk van de gepassioneerde en energieke Mitch en zijn ambitie: meedoen aan de Paralympics in Tokyo! Wauw. Het was voor ons snel duidelijk; wij gaan Mitch helpen zijn droom te realiseren. Als topsporter moet je, naast iedere dag keihard trainen en gezond leven, ook voldoende geld verdienen om je materiaal te kopen, te onderhouden en te reizen. Met onze hulp kan Mitch optimaal trainen en vol energie voor de medailles en overwinningen (blijven) gaan.

Naast financiële steun zorgen wij ook voor meer publieke belangstelling voor het handbiken. Wij brengen Mitch in contact met relaties en businessclubs zodat hij via voordrachten het handbiken extra onder de aandacht kan brengen en inkomsten kan genereren.

De daadkracht en volharding van Mitch hebben hem veel gebracht. Zijn droom is uitgekomen! Alle mogelijke titels heeft hij ondertussen op zijn naam staan. Mitch is in 2021 tweemaal Europees, Wereld- en Paralympics kampioen geworden, op de onderdelen tijdrit en wegwedstrijd.