Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Serge Blommendaal

Juridisch medewerker

In 2006 is Serge Blommendaal beëdigd als advocaat, nadat hij zowel de studie rechten als bestuurskunde succesvol had afgerond. Serge is een echte ondernemer; hij heeft jarenlang een ICT-bedrijf en later een internationaal handelsbedrijf gehad. Niet verwonderlijk dat dit ook zijn juridische aandachtsgebieden zijn.

Serge is als juridisch medewerker aan ons kantoor verbonden. Als jurist vindt Serge het van groot belang dat onze klanten hun juridische positie goed begrijpen. Vanwege zijn achtergrond kan Serge zich goed verplaatsen in de positie van de ondernemer die geconfronteerd wordt met ongewenste (!) en soms zeer complexe vraagstukken. Communicatie tussen ondernemers en Serge wordt daardoor een stuk makkelijker. Niet onbelangrijk voor een succesvolle samenwerking!

Serge is lid van de Nederlandse Vereniging voor AI- en Robotrecht (NVAIR), de Vereniging Privacy Recht (VPR) en de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR). Hij spreekt Engels en Frans en kan zich redden in het Spaans en Duits.

Serge is als jurist werkzaam op de navolgende rechtsgebieden:

  • Informatierecht en IT-recht
  • Privacy-recht
  • Huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte)
  • Arbeidsrecht

“Omdat ik zelf ondernemer ben geweest, kan ik mij goed verplaatsen in hun vraagstukken”.

Arbeidsrecht
ICT-recht
Ondernemingsrecht

ICT-recht
Privacy
Huurrecht
Arbeidsrecht

Blauw beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Omdat ik zelf ondernemer ben geweest, kan ik mij goed verplaatsen in hun vraagstukken.