Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Serge Blommendaal

Advocaat

In 2006 is Serge Blommendaal beëdigd als advocaat, nadat hij zowel de studie rechten als bestuurskunde succesvol had afgerond. Serge is een echte ondernemer; hij heeft jarenlang een ICT-bedrijf en later een internationaal handelsbedrijf gehad. Niet verwonderlijk dat dit ook zijn juridische aandachtsgebieden zijn.

Als advocaat vindt Serge het van groot belang dat cliënten hun juridische positie goed begrijpen. Vanwege zijn achtergrond kan Serge zich goed verplaatsen in de positie van de ondernemer die geconfronteerd wordt met ongewenste (!) en soms zeer complexe vraagstukken. Communicatie tussen ondernemers en Serge wordt daardoor een stuk makkelijker. Niet onbelangrijk voor een succesvolle samenwerking!

 

Serge is lid van de Nederlandse Vereniging voor AI- en Robotrecht (NVAIR), de Vereniging Privacy Recht (VPR) en de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR). Hij spreekt Engels en Frans en kan zich redden in het Spaans en Duits.

Serge heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten onderstaande rechtsgebieden geregistreerd:

  • Informatierecht en IT-recht
  • Privacy-recht
  • Huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte)
  • Arbeidsrecht

Op grond daarvan is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied

“Omdat ik zelf ondernemer ben geweest, kan ik mij goed verplaatsen in hun vraagstukken”.

Arbeidsrecht
ICT-recht
Ondernemingsrecht

ICT-recht
Privacy
Huurrecht
Arbeidsrecht

Blauw beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Omdat ik zelf ondernemer ben geweest, kan ik mij goed verplaatsen in hun vraagstukken.