Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Fabiënne van Aken

Advocaat

Gezien haar passie is het niet vreemd dat Fabiënne zich gespecialiseerd heeft in het personen- en familierecht en het erfrecht. Vanwege haar empathisch vermogen en haar overtuiging dat er altijd een oplossing gevonden kan worden, is de rol van scheidingsmediator haar op het lijf geschreven.

Een echtscheiding veroorzaakt helaas veel stress en emoties. Met haar meer dan 20 jaar ervaring kan Fabiënne u en uw partner door moeilijke tijden loodsen. Zij zal u steun en toeverlaat zijn. Niet alleen vertaalt zij moeilijk juridisch jargon naar begrijpelijke taal, zij begeleidt u tijdens het hele proces. U kunt erop vertrouwen dat Fabiënne alles regelt. Haar ontgaat niets.

Fabienne is aangesloten bij de vFAS (vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators). Daar volgde zij de opleidingen personen- en familierecht, erfrecht en mediation. Zij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten, de hoofd- en subrechtsgebieden ‘Personen-en familierecht en Erfrecht’ geregistreerd. 

“Altijd oog hebben voor de menselijke kant. Dat is mijn belangrijkste drijfveer.”

Personen- en Familierecht
Erfrecht

Personen- en Familierecht
Erfrecht

Blauw beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Altijd oog hebben voor de menselijke kant. Dat is mijn belangrijkste drijfveer.