Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten
22 november 2022

Sportieve groet van Scott Houben

Sinds ik gesponsord word door Rutten x Welling Advocaten gaat het sportief erg goed. Maar dat zal natuurlijk toeval zijn. 😊

Ik heb drie toernooien gewonnen (junioren tour Nederland onder 16 jaar – zilver). In de najaarscompetitie ben ik ongeslagen gebleven (heren zondag eerste klasse). Momenteel sta ik 10e onder 16 jaar van Nederland en in de top 3 van mijn eigen leeftijd.

Komende week doe ik mee aan de Nederlandse Overdekte Jeugdkampioenschappen in Den Haag. Daar verheug ik me erg op. Ik doe mee als eerstejaars.

Volgend jaar mag ik dus nog een jaar onder 16 meedoen. Ook ga ik proberen aan nationale ranglijst toernooien mee te doen (zonder leeftijdsgrens). Daarnaast ga ik ook enkele internationale toernooien spelen volgend jaar om zoveel mogelijk ervaring op te doen (ITF juniors onder 18).

Naast deze toernooien train ik gewoon door, om mij zoveel mogelijk te verbeteren. Zowel qua tennis als fysiek en mentaal.

Ik heb veel zin in de komende toernooien en trainingen. Ook verheug ik me erop om me weer flink te verbeteren volgend jaar.

Bedankt Rutten x Welling Advocaten!

 

Sportieve groet van Scott Houben

Gerelateerde artikelen