Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten
20 juli 2022

Sport en bewegen verbetert de gezondheid, sport vergroot de samenhang in en de binding met de maatschappij

Rutten x Welling Advocaten sponsort de komende jaren tennisser Scott Houben (top 10 speler van Nederland van zijn leeftijd).

Hierdoor kan Scott in professionele outfits gaan deelnemen aan internationale toernooien en zijn droom daadwerkelijk gaan beleven.

Toptennis is na lange tijd weer in opmars in Nederland. De sport, die na voetbal de meeste beoefenaars kent (meer dan 1 miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan), leek lange tijd een ondergeschoven kindje.
De laatste jaren dachten we met weemoed terug aan de periode Krajicek, Eltingh/Haarhuis , Schalken. Maar inmiddels beschikken wij weer over toppers, waaronder Van Rijthoven, Grieksspoor en Van de Zandschulp.
Maar een nieuwe generatie dient zich aan. Scott stelt zich op onze website aan u voor.

Mijn naam is Scott Houben en ik ben 14 jaar. Mijn leven draait om tennis, tennis en nog eens tennis.

Ik tennis gemiddeld 10 uur per week. Dit doe ik naast mijn VWO opleiding. In september ga ik naar 4 VWO (profiel Natuur en Gezondheid).

Op dit moment sta ik in Nederland in de top 10 van mijn leeftijd (geboortejaar 2007). Vorige zomer ben ik tweede geworden op het Nederlands Kampioenschap dubbel onder 14.  Begin juni van dit jaar ben ik Limburgs kampioen ‘onder 16 ‘ geworden.

Mijn korte termijn doel is om in de top 5 van mijn leeftijd te komen en te blijven. Voor de komende jaren is mijn doel om ook een internationale ranking op te gaan bouwen. Uiteindelijk wil ik een top 10 ATP speler worden.

De rest van dit jaar speel ik vooral jeugdwedstrijden in Nederland (Juniorentour onder 16 jaar), in Duitsland (competitie Oberliga onder 18) en competitie in Nederland (najaarscompetitie Heren 2 op zondag). Om alvast enige internationale ervaring op te doen speel ik ook een aantal ITF-juniors toernooien. Ik doe singel en dubbel.

Sinds kort word ik gesponsord door Rutten x Welling Advocaten. Ik vind het super dat zij mij sponsoren. Door Rutten x Welling komt mijn droom een stukje dichterbij.

Zonder sponsoren is het bijna niet mogelijk om op hoog niveau te kunnen tennissen. Meerdere sponsoren zijn altijd welkom! Via sponsoring komt uw onderneming op een informele manier onder de aandacht van uw doelgroep.

Ik houd u uiteraard op de hoogte van mijn prestaties.

Scott Houben.

Gerelateerde artikelen