Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten
20 maart 2024

Zoeken wij jou?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde secretaresse / secretariaatsmedewerker

 

Weet jij van aanpakken? Ben je een teamspeler? Heb je al ervaring als (juridisch) secretaresse / secretariaatsmedewerker? Wil je werken in een team met superleuke collega’s, waarin hard wordt gewerkt, maar waarin ook veel wordt gelachen? Parttime of Fulltime? Lees dan snel verder en ontdek waarom jij wilt komen werken bij een innovatief en modern advocatenkantoor in Limburg.

Wie zijn wij?

Rutten x Welling Advocaten is een advocatenkantoor in Heerlen met 18 medewerkers. Vanuit ons prachtige Peutz pand werken wij voor een breed scala aan klanten die je wellicht al van naam zult kennen en hele interessante klanten waar je wellicht nog nooit van gehoord hebt, van startups tot multinationals. Wij doen er alles aan om een duurzame, informele werkrelatie op te bouwen met onze klanten. Door deze manier van werken, leren wij hun business goed kennen en zijn wij in staat om snel en puik werk af te leveren. Korte, persoonlijke lijnen zijn daarbij onmisbaar alsmede kraakheldere en kernachtige adviezen.

Ook in het Maatschappelijk Betrokken Ondernemen maken wij het verschil. Wij hebben oog voor maatschappelijke zaken. Dat vinden wij belangrijk. Dat zit in ons DNA.  Wij volgen niet alleen ons hoofd, maar ook ons hart. Zo kunnen wij het verschil maken. Eén van onze belangrijkste kernwaarden is ‘verbondenheid’: verbonden met elkaar, met onze klanten en met de samenleving. Wij steunen een groot aantal personen, verenigingen en organisaties op het gebied van sport, cultuur en onderwijs.

Daarnaast hebben wij aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé.

 Wat verwachten wij van jou?

Van jou verwachten wij inzet, pro-activiteit en leergierigheid. Jij ziet het werk liggen en pakt dit ook zelfstandig op. Heeft een van onze collega’s hulp nodig, dan ben jij er. Jij wilt niet een, maar jij wilt deze baan! Het is dus zeker geen springplank naar een andere functie. Jij wilt onderdeel uitmaken van een hecht team en jij wilt een duurzame en waardevolle bijdrage leveren aan ons mooie kantoor.

Waar kom je te werken?

Ons secretariaat bestaat thans uit een team van 4 medewerksters. Ons secretariaat is het kloppende hart van ons kantoor waar werkelijk alles gebeurt. Sterker nog: zonder ons secretariaat zouden onze advocaten niet kunnen functioneren. Samen houden wij ons kantoor draaiende. Jij komt in een leuk, jong team, waarin veel gebeurt en vaak ook nog eens alles tegelijk. De lijnen zijn zeer kort en de sfeer is informeel. Benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Kijk dan op onze website (https://ruttenwelling.nl).

Kortom:

Zijn wij op zoek naar jou? Ben jij die vlotte kracht die op zoek is naar deze baan als juridisch secretaresse / secretariaatsmedewerker? Waar wacht je dan nog op? Solliciteer en mail je cv naar emailadres info@ruttenwelling.nl

Mocht je eerst nog wat meer informatie willen, aarzel dan niet en bel met Ron Crombaghs 045-5741488 of 06-44404280.
Wij staan jou graag te woord en kijken samen met jou of deze baan bij jou past.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerde artikelen