Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Britt Paulissen

Advocaat

Britt Paulissen is een gedreven advocaat en wil iedere keer weer het beste resultaat behalen voor haar klanten. Haar lijfspreuk luidt: “ Go the extra mile “.

Britt vindt het van belang zowel op juridisch als op persoonlijk vlak de belangen van cliënt te waarborgen. Zij gaat daarbij oplossingsgericht te werk om zo gerechtelijke procedures te voorkomen.

Naast het ondernemingsrecht en faillissementsrecht, hebben ook het arbeidsrecht en het huurrecht haar bijzondere aandacht. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, raakt zij snel de kern van het juridische probleem.

Sinds 2018 is Britt werkzaam bij Rutten x Welling advocaten. Zij heeft in datzelfde jaar de master Nederlands Recht (specialisatie Handels- en Ondernemingsrecht) aan de Universiteit Maastricht met succes afgerond. In 2019 is zij beëdigd als advocaat. Tijdens haar studie heeft Britt het ICGI Honours Programme gevolgd. Naast haar werk is Britt lid van BNI Tempranillo, waarbij zij wekelijks samenkomt met lokale ondernemers. 

“Kwaliteit is zorgen voor een goede basis, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.”

Arbeidsrecht
Faillissementsrecht
Huurrecht
Ondernemingsrecht

Arbeidsrecht
Faillissementsrecht
Huurrecht
Ondernemingsrecht

Blauw beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Kwaliteit is zorgen voor een goede basis, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.