Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten
22 januari 2024

Scott Houben & Benjamin Vriends; Nederlands Kampioen indoor dubbel (t/m 16 jaar)

Even een update over mijn tenniscarrière. In de week voor Kerst waren de Nederlandse kampioenschappen voor junioren. Samen met mijn dubbelpartner Benjamin Vriends mag ik me aan het einde van deze mooie week in Den Haag, Nederlands kampioen dubbel onder 16 jaar noemen!

Samen hebben wij als ongeplaatst duo onder andere het 2e en het 4e geplaatst duo uitgeschakeld. In de halve finale versloegen we de winnaar van het enkelspel en zijn partner in de derde set. Verder waren we in de 2e ronde slechts 2 punten verwijderd van verlies. We hebben er dus flink voor moeten knokken en des te mooier is deze titel!

Ik wil mijn sponsor Rutten x Welling advocaten erg bedanken voor de steun en de sponsoring.

Scott Houben

Gerelateerde artikelen