Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten
27 juni 2022

Rutten x Welling Advocaten sponsort de Nederlandse TafelVoetbal Bond

Tafelvoetbal is meer dan een spelletje

Bedrijven ‘ontdekken’ tafelvoetbal steeds vaker. Het is laagdrempelig en een fijne ijsbreker als mensen elkaar niet kennen.
Je ziet geregeld berichten en foto’s voorbijkomen van tafelvoetbaltafels in bedrijfskantines. Er worden zelfs toernooien gehouden voor bedrijven.
Iedereen kent dit spelletje wel. Maar tafelvoetbal is meer. Het is ook een topsport. Van 28 juni t/m 3 juli a.s. nemen de NL-teams deel aan de WK in Nantes (Frankrijk). Hier strijden zij met 1.000 andere spelers uit 45 landen om de medailles.

Zie bijgaande compilatie van de ‘voetbalwedstrijden’ van de regerend wereldkampioen Twan Hermans uit Heerlen op het WK 2019 te Spanje.

Op het moment dat de nieuwe tafelvoetbalbondscoach van de junioren Peter Bardoul ons belde, omdat hij deze sport naar een hoger niveau wil tillen, besloten wij daar ons steentje aan bij te dragen.

Wij zijn dan ook sponsor geworden van de Nederlandse TafelVoetbal Bond (NTVB). Hierdoor maken wij het (mede) mogelijk dat 33 spelers en coaches van de nationale teams (senioren, heren, dames en junioren) de komende jaren in professionele outfits spelen.

 

Rutten x Welling Advocaten zal  u uiteraard volgende week op de hoogte houden van de prestaties van onze nationale teams.

Gerelateerde artikelen