mr. R.J.H.M. (Ron) Crombaghs

Ron Crombaghs is in 1991 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Hij heeft een civielrechtelijke achtergrond.

Na zijn studie Nederlands Recht heeft hij ruim 10 jaar als bedrijfsjurist gewerkt, met als speciaal aandachtsgebied het ondernemersrecht.  

Sinds 1999 is Ron Crombaghs als advocaat verbonden aan ons kantoor. Vanaf 1 januari 2016 is hij partner. Hij heeft als speciale aandachtsgebieden ondernemersrecht, contracten, burenrecht, insolventierecht, bouwrecht en het bestuursrecht, uit hoofden waarvan hij ondernemers en overheden bijstaat.

Hij treedt daarnaast ook veelvuldig op als curator in faillissementen. In 2015 is Ron Crombaghs cum laude afgestudeerd voor de Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht. Hij is lid van INSOLAD, de landelijke vereniging voor insolventierecht advocaten. Ron Crombaghs is 15 jaar co√∂rdinator geweest van de Tuchtcommissie van de KNVB. Thans is hij juridisch adviseur van de voetbalvereniging Groene Ster, waarvan ons kantoor de trotse rugsponsor is. Verder is hij lid en president van de Kiwanis club Valkenburg - Charlemagne, lid van de PSV Businessclub De Lounge en Businessclub Dommel 18.

Zijn kracht ligt in persoonlijke betrokkenheid, zakelijk inzicht, doortastend optreden en het vermogen om problemen adequaat op te lossen.

rechtstreeks e-mail:
r.crombaghs@ruttenwelling.nl