SPONSORING MITCH VALIZE

Rutten & Welling Advocaten gaat Mitch Valize sponsoren in het verwezenlijken van zijn droom. Mitch wil schitteren tijdens de Paralympische Spelen 2020 te Tokyo. Hij  wil in de Japanse hoofdstad deelnemen aan twee paralympische sporten, namelijk:  handbiken en zitvolleybal.

Bij handbiken beweegt Mitch zich voort in een handbike, een speciaal soort fiets waarvan de 'pedalen' gelijkmatig worden voortbewogen door zijn armen. Dit in tegenstelling tot een ligfiets, die wordt voortbewogen door de benen. Sinds 2004 is Handbiken een Paralympische Sport.

Zitvolleybal is een variant van de zaalsport volleybal, gespeeld op een veld van 6 bij 10 meter dat in tweeën is gedeeld door een net.  Het net heeft een hoogte van 115 centimeter. Elk team bestaat  uit zes spelers.  De spelregels zijn vrijwel hetzelfde als zaalvolleybal. Belangrijk is wel dat de spelers  tijdens het spelen van de bal contact dienen te hebben met de vloer. Sinds 1980 is zitvolleybal een officiële sport op de Paralympics.

Rutten & Welling vindt het ontzettend belangrijk dat Mitch een duwtje in de rug krijgt om zijn ambities en droom waar te kunnen maken. De kernwaarden van de paralympische sport zijn lef, doorzettingsvermogen, inspiratie en gelijkheid.  Kernwaarden die wij onderschrijven en menen in Mitch aan te treffen.

Op onze website kunt u Mitch volgen op zijn weg naar Tokyo.

 

 

Goede kennis van de klant komt de kwaliteit van de advisering ten goede en genereert toegevoegde waarde.
In de rechtszaal van het geweten wordt altijd zitting gehouden.