WIJ KOMEN IN ACTIE VOOR SERIOUS REQUEST

Rutten & Welling advocaten fietst mee voor Serious Request

Een groep enthousiaste Heerlense ambtenaren is op 12 september 2015 per fiets vertrokken voor een tocht van maar liefst 1.000 km door ons land. Daarbij doen zij alle plaatsen aan waar de afgelopen jaren het Glazen Huis van 3FM Serious Request heeft gestaan. Het doel is om met deze actie zo veel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request. Al fietsend willen zij Nederland wakker schudden om in actie te komen voor het goede doel.

Op vrijdag 18 september a.s. hopen zij hun uitdaging af te ronden en veilig terug te keren in Limburg. Het peloton fietst die dag van Gennep via Roermond en Sittard-Geleen naar Heerlen. De advocaten van Rutten & Welling Advocaten steunen deze geweldige actie en fietsen daarom op 18 september vanaf de Markt in Roermond met het peloton mee. De start is om 12.00 uur.
Wij komen in actie, jullie ook?

 

Lees meer over deze actie op de website van 3FM Serious Request

 

Goede kennis van de klant komt de kwaliteit van de advisering ten goede en genereert toegevoegde waarde.
In de rechtszaal van het geweten wordt altijd zitting gehouden.